Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

tirsdag 18. januar 2011

Spinat er helsemat!


Spinat skal være mitt nye prøveprosjekt. Jeg ble inspirert av dagens tips på dinmat.no (her). Jeg har lenge været en trofast venn av brokkolien, og det går sjelden en dag uten at brokkoli står på menyen. Når man bruker en råvare mye, så vet man også hvordan den vil oppføre seg ved ulike tilberedinger. Spinat er for meg en grønnsak jeg er lite kjent med, på tross av dens gode rykte som "supermat". Jeg kommer nok derfor til å trenge litt tid på å bli fortrolig med både smak og konsistens. Det jeg har smakt av spinat før, har vært i overkant "guffete" i konsistensen...
Vi får se hva det blir til :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)