Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

tirsdag 6. september 2011

Ny bok med en helt ny generasjon glutenfrie brød!


Selv om det nesten ikke har vært aktivitet på denne bloggen i vår og sommer, så har det vært desto større aktivitet på forfatterfronten. En helt ny bok med 45 egenkomponerte oppskrifter, er ferdig trykket i begynnelsen av oktober. Denne boken inneholder brødbakst, både med og uten surdeig. Alle dere som lengter etter gode, sunne og saftige glutenfrie brød kan nå glede dere! Den kanskje aller viktigste forskjellen på disse brødene og tidligere glutenfrie brød, er at disse holder seg ferske i mange dager (UTEN å smule) og de har samtidig en skikkelig sprø og god skorpe.

Boken Smakfulle, glutenfrie brød vil også gjøre at jeg kommer til å opprette en ny blogg om ikke så altfor lenge. Der vil dere kunne få kjøpe boken på nettet, og samtidig stille spørsmål og komme med tilbakemeldinger.

5 kommentarer:

 1. ÅÅÅ så spennende ,-gleder meg.-klem

  SvarSlett
 2. Så bra! Denne må nok rett i kjøkkenbokhylla :-)

  SvarSlett
 3. KJEMPEBRA! Hold meg oppdatert er du snill, på gunngjer@yahoo.no

  Klem fra Gunnlaug

  SvarSlett
 4. Takk for koselige kommentarer, folkens:) Jeg vil etter beste evne prøve å holde dere oppdaterte.
  God helg!
  Lene

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)