Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

mandag 4. februar 2013

Nytt surdeigskurs!

Nå har jeg endelig dato for nytt glutenfritt surdeigskurs - sett av tirsdag 19. mars på Sandnes Brygge! Prisen er kr 850,- pr person, og kurset vil vare fra kl. 19.00 til kl. 21.30.

Har du lyst til å lære å bake med surdeig som eneste hevemiddel, og få med deg to ulike råsurdeiger hjem? Skriv en e- post til lensimo(at)gmail.com, så sender jeg deg mer informasjon og du får muligheten til å melde deg på.

Hjertelig velkommen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)