Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

onsdag 23. juni 2010

Endelig ferdig med fotograferingen!

Etter en hel uke med matlaging, så er nå endelig alle 51 rettene avfotografert. Det er et stort utvalg av både brødmat, middager og desserter. Tom Gaudland har vært "sjefsfotografen", men de siste 15 rettene har jeg fotografert selv. Ovenfor ser du noen utvalgte bilder fra onsdagens arbeidsøkt. Bilder fra de siste to dagene kommer nok ikke før om en stund.

1 kommentar:

  1. Mmmmm, ser veldig bra ut! Kan nok fort være at denne boken trengs på skolen der jeg jobber. Har flere elever som ikke skal ha gluten, og neste år skal de ha mat of helse... Lykke til videre med boka!

    SvarSlett

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)