Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

torsdag 28. april 2011

Spiselige delikatesser i hagen

Jeg er her fremdeles! Ble plutselig så veldig lenge siden sist innlegg... Vi har hatt noen fantastiske uker her på Vestlandet! Påsken var full av sol, tur og kos:)


I fjor var min første vår her jeg bor nå. Jeg ble veldig frustrert over den dårlige leirjorda i Sandnes, og nesten ingenting av det jeg plantet så ut til å trives. Men i år ser jeg at det likevel er håp for hagen min! Det lille epletreet jeg plantet i fjor, blomstrer, rabarbraen vokser og venter på å bli omgjort til pai, og persillen og ramsløken er grønne og fine. Det er allerede blitt laget godt ramsløkssmør, ved å blande mykt meierismør sammen med finhakket ramsløk. Neste gang jeg lager dette smøret, tror jeg at jeg skal ha litt presset sitonsaft også oppi.Fra forskjellige potter, kommer det til og med små spirer av både gressløk og sveitsisk mynte. Den sveitsiske mynten har en ganske skarp, men veldig god smak, og er nydelig både som te (ha noen friske blader oppi kokende vann), i smoothie og i mange desserter. 


Nyt dagene i denne flotte årstiden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)