Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

mandag 16. august 2010

Maten skal være VAKKER!

Uansett hvilken dag det er, så betyr det veldig mye at maten jeg spiser både smaker godt, lukter godt og ser god ut. Mandagsmat blir ofte lagd litt kjapt, men man trenger ikke å fire på kravene av den grunn! Middagen i dag ble satt sammen av det jeg fant i kjøleskap og fryseboks; maiskolber som ble glemt i grill- kaoset i går, hvitløksbagetter fra frysen og frisk salat av fargerike grønnsaker. Maiskolbene og hvitløksbagettene (oppskriften kommer i kokeboken) varmet jeg i stekeovnen på varmluft (ca. 150 grader) i noen minutter, mens salaten ble kuttet opp. Deilig mat en varm sommerdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)