Grethes julepletter
130 g margarin og 210 g sukker røres hvitt.
1 egg
Ca. 140 g Jytte Mix (lysebrun pakke) og Jytte Original blandet sammen (juster med mel til deigen kan settes på plate med teskje)
1 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
1 plate grovhakket mørk kokesjokolade
Settes med teskjeer på plate. Stekes på 180 grader i 10-12 min (midt i ovnen)
Dersom man er nøye på å spise masse grønnsaker og sunne brød resten av dagen, tror jeg ikke det gjør noe å ha en liten go'bit til ettermiddagsteen. Vel og merke dersom kroppen fungerer som den skal. Har man derimot ulike betennelser i fordøyelsessystemet, bør man holde seg helt borte fra sukker (og lyst mel) til man er kvitt betennelsen. Sukkerholdige produkter er "mat" for slemme bakterier...
Lykke til med julebaksten:)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)