Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

onsdag 16. februar 2011

"Hun syntes det var morsomt og lett å lage"


I går fikk jeg Norilconytt (medlemsbladet for Norsk Forening for Stomi- og Reservoaropererte) i posten. Helt uventet var det der en veldig hyggelig bokanmeldelse av "100 % naturlig".

Anmelderen skriver blant annet: "Alle oppskriftene har en beregnet tid for å lage de. Og denne tiden stemmer faktisk. De aller fleste tar under en time å lage, og oppskriftene er skrevet på en lettfattelig måte. Jeg har hatt med datteren min på 14 år og lagd en del av disse. Hun syntes det var morsomt og lett å lage, og det tar ikke lang tid". Videre skriver hun: "I en travel hverdag hvor det er lett å ty til ferdigmat, glemmer man at det faktisk ikke tar noe særlig lenger tid å lage sunn og næringsrik mat fra bunnen selv. Og når oppskriftene i tillegg er merket med hvor lang tid det tar, er det bare å komme i gang."

Det er også kjekt å lese at fargekodene fungerer: "Boka er delt inn i tre forskjellige fargesoner, så det er lett å se hvilke som passer for deg. (...) Her er det oppskrifter for hele uka. Middager, kaker og brød, og desserter i alle kategorier som er lette å lage. Og det beste er at alle virker sunne!"


Jeg takker for tilliten, og er veldig fornøyd med at mennesker i alle aldre kan ha glede og nytte av boken!

2 kommentarer:

 1. Hei Lene, og takk for koselig kommentar på bloggen min, og veldig hyggelig at du vil følge :) Det er artig å dyrke egne urter og grønnsaker, og jeg driver etter prøve- og feile-metoden. Håper du vil finne nyttige tips på bloggen min etterhvert :)

  Jeg er veldig glad jeg fant bloggen din :) Jeg har en datter med cøliaki, og er alltid interessert i glutenfrie oppskrifter. Er også veldig interessert i å spise mest mulig naturlig. Det ser ut som du har mange gode tips, råd og oppskrifter.

  Gratulerer med fin omtale av kokeboken din!
  Ønsker deg en fin helg :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Hilde! Det blir spennende å se hva som kommer til å spire og gro utover våren:) Er en fantastisk årstid vi går i møte!
  Ønsker deg også en fortsatt fin helg, og lykke til med det glutenfrie kostholdet:)
  Lene

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)