Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

søndag 13. mars 2011

Iskrise avlyst:)


Tusen takk for alle kommentarene på sist innlegg! Jeg har nok (som noen av dere påpeker), blitt lurt av at det er samme boksen (utenom lokket) på alle de ulike istypene, og at den øverste isen på innholdslisten alltid er eplepai/ rabarbra (som inneholder hvetemel). Jeg har funnet noen eldre isbokser, og der står derimot vaniljeisen øverst... Synes kanskje at den eldste varianten er bedre, selv om det står "Allergiker - Finn ingredienslisten som tilhører din smak" på de nyeste boksene. Uansett, så er jeg glad for at jeg ikke trenger å kutte helt ut vaniljeisen!

Derfor; ekstra stor takk til dere som fikk rettet opp denne feilen :)

2 kommentarer:

 1. Så kjekt at jeg fant denne bloggen!! Legger meg til som følger. Søkte på glutenfri komle, glutenfrie chips og var plutselig her:-) Denne boken har gått meg hus forbi. Er det fremdeles mulig å få tak i den? Har selv cøliaki samt to store barn med det samme. Den ene er nyoppdaget. Vet du hvilken chips som er glutenfri?
  Mvh Hjørdis

  SvarSlett
 2. Hei Hjørdis!
  Takk for koselig kommentar:) Du kan få kjøpt boken enten på nettet (se link til høyre på denne bloggen), eller så kan du kjøpe den i din lokale bokhandel.
  Når det gjelder chips (potetgull), må du alltid lese innholdsfortegnelsen nøye. Er irriterende mange varianter det er hvete i...
  Lykke til med det glutenfrie kostholdet alle tre, så håper jeg at du kan finne inspirasjon og tips både i boken og her på bloggen:)
  Lene

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)