Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

onsdag 18. august 2010

Forsiden til boken er klar!


6 kommentarer:

  1. Gratulerer med forside! Jeg har nettopp oppdaget bloggen din og syns det er mye inspirasjon å hente - også for meg som tåler gluten. Lykke til i fortsettelsen med arbeidet, jeg kommer til å følge med både for å få innblikk i prosessen og for å hente gode mat-tips!

    SvarSlett
  2. Hei "Et lite land"! Er veldig takknemlig for oppmuntrende ord:) Målet er jo at flest mulig skal kunne ha nytte av boken/ bloggen, til og med de som egentlig tåler alt. Ingen har vondt av å kutte ned på (over)forbruket av hvetemel, sukker og melk... Ha en fortsatt fin kveld:) Lene

    SvarSlett
  3. Flott forside! :)
    Venter i spenning til den legges ut for salg...
    ...er det mulig å forhåndsbestille tro?

    SvarSlett
  4. Tusen takk, Hanne-Rita:) Regner med at boken er ute for salg i begynnelsen av oktober. Jeg legger gjerne av en bok til deg! Ser at du holder til på Sortland (verdens vakreste sted - jeg har bodd fire måneder i Lofoten;), så da må den nok sendes... men det bør jeg klare! Vi får avtale nærmere når jeg vet mer nøyaktige datoer. Ha det så riktig bra! Lene

    SvarSlett
  5. Gleda meg til boka di kjem, den ser kjempefin ut! :)

    SvarSlett
  6. Fristende forside! Jeg kjenner at jeg må hjem å bake NÅ! Ok, kanskje jeg heller burde gå å ta ei pære istedet :-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)