Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

torsdag 9. desember 2010

En gledelig overraskelse:)

Frem til i dag, har jeg aldri funnet jyttemelet i andre dagligvarebutikker enn i de aller største (og dyreste). Selvfølgelig krever det da litt planlegging, når man må dra lengre enn til nærbutikken for å handle mel. Butikkene med mindre utvalg (og lavere priser) har ikke tatt inn jyttemelet, på grunn av for liten etterspørsel.

Men i dag var altså Jytte Original fint stilt opp på ny hylle i Kiwibutikken rett rundt hjørnet. Fantastisk! Jeg ble så glad, at jeg skrøt betjeningen opp i skyene! Etter å ha tenkt meg litt om, spurte jeg om det var mulig å bestille inn Jytte Teff også. En smilende ekspeditør sa at det skulle de selvfølgelig ordne! All ære til dem:)

Da er det bare for dere alle sammen å spørre om nærbutikkene deres kan bestille inn jyttemelet. Prisen er også den laveste jeg har sett; 46,- for en pakke! De aller fleste andre steder må man betale nærmere 60,-...


Heia Kiwi!2 kommentarer:

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)