Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

mandag 8. november 2010

Tilbakemeldinger

Det er nå flere og flere av dere som leser bloggen, som har kjøpt kokeboken "100% naturlig". Jeg har derfor opprettet en e- postadresse, der dere kan komme med tilbakemeldinger. Både ris og ros! Det er veldig nyttig å få både tilbakemeldinger dersom noe var uklart eller vanskelig å forstå, eller hvis en oppskrift fungerte bra.

Jeg oppfordrer derfor alle til å sende meg noen ord om sin opplevelse av å bruke kokeboken i hverdagen! E- postadressen er:

På forhånd takk, og lykke til med all matlagingen :)


1 kommentar:

  1. Skal skaffe meg boka :) Gleda meg til å bruke den!! Ha en fin kveld
    Klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)