Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

søndag 7. november 2010

Signering av boken i Sandnes og Egersund før jul!

Jeg har i løpet av de siste dagene, takket ja til tre forespørsler om signering av bøker i ulike bokhandlere. Både her i Sandnes (27. november) og i Egersund (11. desember). Jeg kommer med mer informasjon om tid og sted, når det nærmer seg.


Det er nå mulig å bestille "100% naturlig" fraktfritt, direkte fra forlaget:
Commentums nettbutikk

2 kommentarer:

 1. Så koselig! Jeg fikk boken din i posten idag! Jeg lurer bare på hvor kjøper man jyttemel, og om du eventuelt vet hvordan finner man ut om man er laktose intolerant? (Jeg har allerede cøliaki, men reagerer med samme symptomer selv om jeg spiser glutenfri kost).

  SvarSlett
 2. Hei Marita- Lynn!
  Jyttemel får man kjøpt i de fleste større dagligvarebutikker (som Mega, Meny, Ica o.l.). Bor du et sted uten disse store matvarekjedene, bør du snakke med ledelsen for den lokale dagligvarebutikken, og få dem til å bestille inn melet direkte fra Holmen Crisp. Det er også mulig å kjøpe melet på nettet (f.eks. på www.allergimat.no).
  Når det gjelder bekreftelse eller avkreftelse av laktoseintoleranse, så tror jeg at fastlegen kan hjelpe deg. Det er ellers mange som ikke får bekreftet intoleranse mot laktose, men som likevel får et mye bedre liv ved å være forsiktig med inntaket av melk og melkeprodukter. Dersom du nå spiser glutenfri mat som inneholder hvetestivelse, så kan det være det som er årsaken til at symptomene vedvarer. Jyttemelet er naturlig fritt for gluten, og det inneholder derfor ikke små mengder gluten slik som hvetestivelsen.
  Lykke til med matlagingen! Håper jeg får høre hvordan det går med deg:)
  Lene

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)