Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

søndag 2. januar 2011

Tanker ved et årsskifte

Vi skriver 2011. Et helt nytt år. Jeg filosoferer alltid litt ekstra ved et årsskifte.

Livsmottoet mitt er at "hver dag er en sjelden gave". Da blir det nye året en STOR uåpnet pakke! Det er kun jeg selv som kan fylle denne pakken med noe verdifullt, noe godt og noe som kan være til glede for andre.

Mange av dere som leser bloggen, har opplevd mye sykdom, enten selv, eller i nær familie. Min egen erfaring, er at man da faktisk blir ekstra takknemlig for hver dag. Enten lar man sykdommen vinne, eller så vinner man over sykdommen. Egentlig uansett om man blir helt frisk eller ei...

Jeg ønsker å fortsette med å bruke mat som medisin, og gleder meg til å lete videre etter flere skatter i vårt store utvalg av gode råvarer her i Norge. 

Håper at 2011 vil oppleves som en god gave for dere alle sammen!    

3 kommentarer:

 1. Er veldig glad for å ha funnet bloggen din skal du vite!!!!
  Du gjør mye godt for de som kan lite om emnet, og for oss som kan noe, er du en positiv pådriver for et renere og bedre kosthold for oss som må ha det :)
  Håper du fortsetter i samme dur.
  Mat brukt som medisin er undervurdert i dette landet, der man av "latskap" og uvitenhet putter i oss piller istedet for å spise riktig mat for den kroppen man har...er min mening.
  Jeg har lært mye av deg og satser på å lære enda mere :)
  Ha et godt nytt år!

  SvarSlett
 2. Tusen takk, både Nina og Hanne-Rita:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)