Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

onsdag 25. august 2010

"100% NATURLIG" er gått i trykken:)

Etter en hektisk morgenstund, så er nå kokeboken overlevert trykkeriet! Jeg har feiret med en heftig løpetur i pøsregnet... HERLIG:)

4 kommentarer:

  1. Gratulerer!!! Jeg gleder meg til å se det første bildet her på bloggen av den ferdige boken din. Du fortsetter vel å blogge???

    SvarSlett
  2. Tusen takk, Janne! Ja, jeg fortsetter å blogge:) Har en del andre prosjekter også på gang, ser du, slik at hyppigheten blir nok litt varierende. Men en oppdatering kommer snart! Lene

    SvarSlett

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)