Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

lørdag 21. august 2010

Aller siste korrektur!


På onsdag går kokeboken min i trykken! Kan nesten ikke tro det... Jeg holder nå på med siste korrekturlesing på en foreløpig utskrift, og jeg er virkelig imponert over hvor flinke de i forlaget er til å sette alt sammen! Dette blir et produkt som jeg kan være stolt over :)

7 kommentarer:

 1. Lykke til med korrekturlesingen og "bokslippet".. Den står på ønskelisten min hvertfall :) Gleder meg!!

  SvarSlett
 2. Tusen takk:) Det er en spennende prosess dette... Lene

  SvarSlett
 3. så gøy.. lykke til me dbok slipp og lansering (er de tikke det det heter:-)

  SvarSlett
 4. Takk, Guro! Lanseringen ("bokslippet") blir i midten av oktober, og jeg pønsker nå ut hvordan den skal foregå. Dere får vite mer detaljer når jeg har bestem meg:) Lene

  SvarSlett
 5. Gratulerer så masse! :) Gleder meg virkelig til å kjøpe den, trenger flere slike bøker i mathylla..men er "redd" den blir liggende på kjøkkenbenken og i bruk ofte! :)

  SvarSlett
 6. Takk, takk, både Marie og Hanne-Rita:) Klem fra Lene

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)