Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

torsdag 14. oktober 2010

Deilige, naturlig glutenfrie KOMLER!

I dag har det vært en fotograf fra Stavanger Aftenblad på besøk. Han ville ha bilder av Lenes spesial- komler, og det måtte han jo selvfølgelig få! Oppskriften kommer i artikkelen som Aftenbladet trykker i helgemagasinet PLUSS, 22. oktober. Her får dere foreløpig bare et bilde av herligheten:)

9 kommentarer:

 1. Mmmmm! Det ser godt ut:) I dag har jeg bestilt boka di, på bokkilden.no koster den 261.-
  Jeg gleder meg til den dumper ned i postkassa!!!

  Smil fra Torunn

  SvarSlett
 2. Så koselig, Torunn! Håper du får masse glede av boken:)
  Lene

  SvarSlett
 3. Etter å ha smakt glutenfri pasta og knekkebrød hos min søster, er jeg rett og slett SKIKKELIG skeptisk til glutenfri mat... Desverre! Men disse komlene så da rett og slett veldig gode ut!

  SvarSlett
 4. All den dårlige glutenfrie maten, var faktisk grunnen til at jeg begynte å lage mine egne oppskrifter! Håper virkelig du prøver noen av oppskriftene mine, og gir tilbakemelding på hvordan det smaker:)
  Lene

  SvarSlett
 5. Åh! Potetball har jeg ikke spist på 100 år. Vi hadde dott inni og spiste med sukker og smør, faktisk. Høres forferdelig ut, men det var vannvittig godt.
  :-)

  SvarSlett
 6. Hei Lene
  I dag har jeg lagd komlene ”dine” til middag. De ble utrolig gode :-) Jenta vår på 12 som ikke skal ha hvete, gluten og melk osv. og som forresten ikke liker komler liker faktisk komler nå… Av alle de gangene jeg har prøvd å lage komler var dette første gang jeg fikk det til… Dette ble en fest dag her hjemme… 1000 takk for nok en smakfull oppskrift..

  SvarSlett
 7. Så kjekt å høre, Linda Marie:) Takk for tilbakemeldingen - det gjør meg veldig glad når oppskriftene kommer til nytte!!
  Lene

  SvarSlett
 8. Er det oppskrift på dette noe sted på bloggen din? <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Hønemor :)
   Oppskriften finner du her: http://100prosentnaturlig.blogspot.no/2010/10/en-svrt-vellykket-lansering-er-over.html
   Lene

   Slett

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)