Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

søndag 3. oktober 2010

LANSERING og besøk hos Sandnes Libris!

Torsdag 21. oktober kl. 19.00, blir det lansering av "100% naturlig" i Sandnes kulturhus. Her blir det presentasjon av kokeboken, masse smaksprøver og selvfølgelig signering og salg av boken.
VELKOMMEN:)


Lørdag 23. oktober kl. 12.00, skal jeg besøke Sandnes Libris. Her vil jeg prate litt om kokeboken, og det vil bli god anledning til spørsmål og samtale. Det vil bli servert noen smaksprøver, i tillegg til signering og salg av boken. Alle interesserte er også velkomne her!

Håper vi ses:)

4 kommentarer:

 1. Denne boka står på ønskelista mi :)
  God søndagskveld til deg
  Klem

  SvarSlett
 2. Så kjekt:) Ønsker deg en fortsatt fin kveld og en god uke! Klem Lene

  SvarSlett
 3. Så spennende!
  Masse lykke til!

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Kathrine:) Jeg har nå blitt følger av matbloggen din! Veldig kjekt med andre som også blogger om gluten- og melkefritt.
  Klem Lene

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)