Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

mandag 18. oktober 2010

Snart lansering!

På torsdag er det lansering av boken på Sandnes kulturhus, og jeg gleder meg veldig! To langbord vil være fulle av smaksprøver, så nå er jeg travelt opptatt med å få alt ferdig...


Velkommen alle sammen!

2 kommentarer:

  1. Nå sitter jeg med en rykende fersk utgave av boka di i fanget! JEg var så heldig å få tilsendt en bok vi skal bruke som premie i en konkurranse når Naaf, region Nord-Trøndelag står på stand i november! Boka er lekker, og jeg frykter jeg har mer enn smuglest innen den kommer i andres hender!

    SvarSlett
  2. Så kjekt at dere bruker boka som premie:) Gleder meg til å få tilbakemeldinger når du begynner å teste ut oppskriftene! Lykke til på stand:)
    Klem Lene

    SvarSlett

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)