Smakfulle og sunne oppskrifter for mennesker ønsker å leve 100 % naturlig glutenfritt

"100 % NATURLIG" er Lene Simonsens blogg om sunn mat i en frisk kropp. Denne bloggen kommer til å følge prosessen med utgivelsen av kokeboken med samme navn, og i tillegg kommer den til å inneholde nye oppskrifter og tips, og nye prosjekter og bøker. Hovedfokuset er at flest mulig oppskrifter skal være 100 % naturlig frie for gluten, og at mange også skal være helt uten sukker, melk og gjær. Dette er mat for cøliakere, allergikere og matintolerante, som ønsker å fokusere på smakfull mat og god helse. Bevisste mennesker som ønsker å holde seg borte fra enkelte matvarer og spise sunt, vil også ha nytte av boken og bloggen.

tirsdag 26. oktober 2010

"Smakfullt, men naturlig"


Nå er hele artikkelen fra Stavanger Aftenblad lagt ut på http://www.dinmat.no/. Jeg blir kalt en "potet- og komlevenn". Riktig så koselig:)
For de av dere som fremdeles ikke har prøvd jyttemelet, er det her et bilde av de meltypene som jeg bruker mest; Jytte Original (blå) og Jytte Teff (brun).2 kommentarer:

  1. har akkurat bestilt boken din på nett. Fikk vite for 4 mnd siden jeg har cøliaki, det er noe dritt!

    SvarSlett
  2. Hei, Marita-Lynn! Ønsker deg lykke til med det nye kostholdet - er ikke enkelt å plutselig endre en så stor del av hverdagen... Bare spør hvis det er noe du lurer på:)
    Lene

    SvarSlett

Tusen takk for at du skriver en kommentar! Alltid kjekt å lese:)